Peter Keersemaker stelt zich voor

Peter Keersemaker

Iedere week stellen wij iemand uit onze mooie partij aan u voor. Deze week is het de beurt aan Peter Keersemaker. Lees hier zijn verhaal!

"Mijn grootouders waren echte Westfriezen maar ik zelf ben geboren in IJmuiden. Vroeger wilde ik graag naar de zeevaartschool, maar het is uiteindelijk de kweekschool geworden. Nadat mijn diensttijd in 1971 eindigde, ging ik werken op de Openbare Tweemansschool. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. De leden van Gemeentebelangen Drechterland hebben mij gevraagd om lid te worden omdat zij mij kende als hoofd van de school. Dan ben je bekend en weten ze je te vinden! Bij de partij heb ik verschillende functies gehad zoals raadslid, voorzitter van de raad en fractievoorzitter. Na 27 jaar lid zijn heb ik veel mensen leren kennen en heb ik een groot netwerk weten op te bouwen. Ik zie nu voorzieningen in de gemeente waarbij ik een steentje aan heb mogen bijdragen, dat is toch prachtig? Belangrijk vind ik de verkeersveiligheid en het zo veel mogelijk ophouden van ons karakteristieke landschap. Daarbij streef ik naar een gemeente waarin alle bewoners met veel plezier kunnen wonen."