Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Logo GBD

Uitnodiging; Algemene Leden Vergadering, Gemeente Belangen Drechterland.

3-07-2018 de Wiekslag te Wijdenes inloop vanaf 19.30 uur aanvang 20.00 uur.

Agenda.

1. Opening; door Esther Groot-Overman, voorzitter voor de dag.
  2. Vaststelling agenda/goedkeuring verslag ALV 2018
  3. Mededelingen en ingekomen stukken
  4. Jaarverslag bestuur 2017; kunt u vinden op de website of hier downloaden, vindt u het fijn om het verslag te ontvangen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam wij zullen het u doen toekomen.
  5. Financieel verslag 2017; zal ter inzage op de ALV liggen waarna het na goedkeuring gepubliceerd zal worden op de website.
  6. Verslag kascommissie; Will Ettema, Corrie Zijp
  7. Benoeming nieuwe Kascommissieleden.
  8. Bestuursverkiezingen
    1. Aftredend niet herkiesbaar; Ed de Myttenaere, Ronald de Vos, Inge Willems en Idso Brouwer.
    2. Door het bestuur voorgedragen kandidaten; Ruud Veerman, Frits ter Hofstede, Bep Bregman-de Reus, Peter Kuiken.
    3. Door de leden voorgedragen kandidaten.
  9. Pauze
  10. Uitslag verkiezingen/coalitiebesprekingen
  11. Mededelingen vanuit de fractie.
  12. Afscheid van fractieleden; Bep Bregman, Peter Keersemaker, Peter Kuiken, Timo Groot.
  14. Sluiting

Inbreng voor de ALV door leden kan tot 1 dag voor de datum van de vergadering. U kunt uw inbreng sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Amaryllislaan 47, 1616XB te Hoogkarspel.

Afmelden voor de vergadering kan op het bovenstaande mailadres, bij de secretaris Esther Groot Overman 06-12431217 elk moment via een Whatsapp/SMS en in de avonduren telefonisch.

Namens het bestuur; E de Myttenaere voorzitter.