Henk Verreijen

Henk VerreijenIk zal me als oude bekende (terug van weggeweest) toch maar even opnieuw voorstellen. Ik ben in 1953 in Amsterdam geboren en ben sinds 1984 woonachtig in Venhuizen. Ben al langdurig lid van Gemeentebelangen (1990), heb in het bestuur gezeten en 6,5 jaar voor onze partij in de Raad van Venhuizen. Heb het fusietraject met Gemeentebelangen Drechterland meegemaakt. Ben in 2009 uit het bestuur gestapt i.v.m. mijn werkzaamheden, maar sinds de laatste ledenvergadering met nieuw enthousiasme weer teruggekeerd in het bestuur.