Algemene ledenvergadering

members-only 600x344Aan de leden van Gemeentebelangen Drechterland,

Hierbij nodig ik u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van GBD.
De vergadering vindt plaats op woensdag 16 april en zal worden gehouden in Dorpshuis ’t Centrum aan het Twijver in Venhuizen.
Aanvang 20.00 uur.

pdfjaarvergadering 2014.pdf

2. Mededelingen/ ingekomen stukken
  3. Verslag ALV d.d. 28 november 2013
  4. Financieel verslag 2013
    - verslag kascommissie: de heren J. Graaf en N. Schouten
    - leden kascommissie 2014: de heren N. Schouten en A. Arnoldus
    - nieuw reservelid:
  5. Bestuurssamenstelling:
    aftredend en niet herkiesbaar: mevr. C. Zijp-Spaans (na 27 jaar bestuurslid te zijn geweest!)
    nieuw te benoemen: de heer K. Keuning

PAUZE

6. Evaluatie gemeenteraadsverkiezingen 2014:
    - het resultaat
    - analyse
    - veranderingen/beleid (voorstellen en discussie
  7. De coalitievorming: mondeling verslag
  8. Mededelingen vanuit de fractie
  10. Sluiting

U kunt zich afmelden voor deze vergadering bij de secretaris, de heer Idso Brouwer: 06-53534688

Namens het Bestuur:
    H.W.M. Verreijen