GBD doet mee aan verkiezingsdebat "Vrouwen van Nu"

Vrouwen van nu  Vrouwen van nu beschermvrouw

VERKIEZINGSDEBAT

Op donderdag 8 maart  2018

“Internationale Vrouwendag” organiseren de afdelingen “Vrouwen van Nu” Hem-Venhuizen/Westwoud/Wijdenes een Verkiezingsdebat voor Alle Vrouwen in de gemeente Drechterland.

Dit in het kader van de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Plaats: Cafe/Rest. “De Roode Leeuw”, Westeinde  Venhuizen.

Tijd: 20.00 uur

Deelnemers aan het politiek panel zijn vrouwelijke kandidaten van de kieslijsten van de vijf deelnemende politieke partijen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Drechterland.

-CDA           Simone Visser-Botman

-VVD           Yvonne Roos- Bakker

-GBD           Esther Groot- Overman

-PDL            Christel Welling- Herrema

-SPD           Maartje Tros- van Diepen

De discussie wordt gevoerd op basis van een aantal stellingen. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de panelleden.

De leiding is in handen van Janneke Visser, Fractievoorz. ODS in Stedebroec.

We hopen veel politiek geïnteresseerde vrouwen te ontmoeten!

Tot donderdag 8 maart!

Vrouwen van nu anbi