Verkiezingsprogramma GBD
 Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij !


 

Meet & Greet, kom in gesprek met GBD!

Logo GBDKom in gesprek over uw gemeente onder het genot van een kopje koffie of thee!

Gemeentebelangen Drechterland organiseert een aantal Meet & Greet's waarbij de verschillende vraagstukken over de gemeenteverkiezingen, ons partijprogramma en wat wij voor u kunnen betekenen na de verkiezingen aan bod kunnen komen. U kunt naar hartelust vragen stellen en ons over onze standpunten bevragen. Kom naar een van de lokaties die hieronder vermeld staan en maak kennis met de kandidaten op lijst 3 van GBD:

Dinsdag 6-3-2018 om 19.30 in Dorpshuis de Dregt, Schellinghout
Woensdag 7-3-2018 om 20.00 in de Harmonie, Oosterblokker
Donderdag 8-3-2018 om 20.00 vrouwen van Nu debat in de Roode Leeuw, Venhuizen
Donderdag 8-3-2018 om 19.30 in de Bierstal, Wijdenes
Vrijdag 9-3-2018 om 19.30 in Herberg het IJselmeer, Oosterleek
Vrijdag 9-3-2018 om 20.00 in de Schalm, Westwoud
Maandag 12-3-2018 om 19.30 in Bantam, Hoogkarspel

Op dinsdagavond 13-3-2018 om 19.30 is dan de finale van de Meet & Greet's in het Streekpunt, Hoogkarspel, waar nog uitgebreid met het bestuur en de huidige fractie over de politieke vraagstukken gediscussieerd kan worden.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

 


 

Onze mooie gemeente

Agenda

Geen evenementen

GBD Twitter

Naar boven